PËRBËRËSIT:
Karkaleca të mëdhej në bazë të numrit të personave
Kadaif
Majonezë
Limon
PËRGATIJA:
Pastrojmë karkalecat duke i hequr lëkurën vetëm tek barku pasi koka dhe bishti na duhen.
Marrim kadaifin në sasi të vogla dhe mbështjellim karkalecin me të duke lënë bishtin dhe kokën jashtë.
I vendosim në një tepsi ku më parë kemi vendosur letër furre dhe i pjekim për 15 min (furrën duhet ta kemi ndezur përpara).
Pasi të jenë pjekur, i servirim me majonezë, limon dhe me patate të pjekura sipas dëshirës.
Karkaleca të mëdhej në bazë të numrit të personave
Kadaif
Majonezë
Limon
PËRGATIJA:
Pastrojmë karkalecat duke i hequr lëkurën vetëm tek barku pasi koka dhe bishti na duhen.
Marrim kadaifin në sasi të vogla dhe mbështjellim karkalecin me të duke lënë bishtin dhe kokën jashtë.
I vendosim në një tepsi ku më parë kemi vendosur letër furre dhe i pjekim për 15 min (furrën duhet ta kemi ndezur përpara).
Pasi të jenë pjekur, i servirim me majonezë, limon dhe me patate të pjekura sipas dëshirës.
Nga: Ina Kullolli
No comments:
Post a Comment